fbpx

Et Rikere Liv er et kursprogram der hensikten er å snu ditt tankesett slik at du kan se, ta imot og ha glede av den overfloden som verden byr deg. Hensikten er å hjelpe deg å skape et rikere liv for deg og dine, helt konkret og praktisk.

I løpet av prosessen vil du:

  • Avsløre måter du saboterer deg selv
  • Se muligheter du ikke har lagt merke til før
  • Finne motivasjon og energi til å gjøre nødvendige endringer
  • Få ryddet opp i økonomisk kaos
  • Finne glede og overskudd i hverdagen
  • Få teknikker til å mestre stress
  • Få mer å gi til dine nærmeste
  • Føle deg bedre, både fysisk og mentalt
  • Finne indre ro og harmoni

Hver dag i programmet vil du motta en epost. Gjennom epostene guider vi deg trinn-for-trinn gjennom prosessen. Du kan også stille spørsmål og få personlig veiledning gjennom Facebook. Alle ressursene i programmet er tilgjengelige for deg for alltid.

Programmet varer i 3 uker. I løpet av programmet vil du få en epost hver dag med små oppgaver å gjøre. Noen er bevisstgjøringsoppgaver, der du fyller ut egne tanker. Andre er visualiseringsoppgaver, tegning og lignende.

Programmet fungerer som coaching der vi hjelper deg å utvikle og motivere deg selv. Dessuten får du verktøy til å skape konkrete og merkbare forbedringer; i økonomien, i forhold til andre, i egen velvære og i livskvalitet.

Hva inneholder programmet?

Det er i alt 20 forskjellige oppgaver eller trinn i programmet, så du får til sammen 20 eposter, fordelt over 3 uker.

Ikke noen enkelt oppgave vil ta mer enn en halvtime å gjennomføre – de fleste går raskere. Du vil likevel oppdage at noen av oppgavene er så morsomme og givende å jobbe med at du faktisk har lyst til å legge mer arbeid i det. Det bestemmer du i så fall selv.

Gjennom de 20 trinnene ledes du gradvis mot et rikere liv. Rekkefølgen av oppgavene og hvordan de er lagt opp, er nøye utformet for å gi deg en mental, følelsesmessig og adferdsmessig utvikling. Du blir etter hvert klar til å leve det livet du ønsker deg.

Samtidig vil du også få tilgang til ressurser som kan hjelpe deg å virkeliggjøre planene du legger, enten det handler om å få (ny) jobb, starte firma, sette opp sparing, forbedre helsen eller andre ting.

Hva trengs for å ta programmet?

Ingen av oppgavene er fysisk krevende, og det er ingen ting i programmet som koster penger etter at kursavgiften er betalt. Alt du trenger for å gjennomføre er din egen vilje, penn og papir.

Rent teknisk sett trenger du imidlertid en epostadresse, slik at du kan motta epostene. (Hvis du ikke alt har en epost, kan du få det gratis for eksempel via Gmail.) Ønsker du å være med i Facebook-gruppen eller stille spørsmål gjennom Messenger trenger du også en Facebook-profil. (Men du kan godt gjennomføre programmet uten å være på Facebook. Det er helt opp til deg.)

Hvis du i tillegg har en printer, vil den enkleste måten å gjøre oppgavene på være å skrive ut oppgavearkene og fylle dem ut. Har du ikke tilgang til en skriver, kan du i stedet notere på en blokk eller i en notatbok, Uansett vil du kunne gjennomføre opplegget.

Programmet passer uansett kjønn og alder, og uansett hvor du befinner deg i verden. Oppgavene er felles, og du løser dem på måter som er riktige og relevante for nettopp deg.

Hvem står bak programmet?

Jeg som har laget Et Rikere Liv heter Nina Furu. Jeg har opprinnelig utdannelse innen psykologi og sosiologi, men det er ikke egentlig det som kvalifiserer meg til å utvikle et program som dette. I stedet springer programmet ut av den veien jeg selv har gått og de metodene jeg selv har brukt for å skape resultater i mitt eget liv.

Du kan lese mer om min historie her. Kortversjonen er at jeg har lært hva som skal til for å skape et liv i etisk velstand, og jeg kan vise deg veien trinn for trinn. Om du velger å gå inn i prosessen vil du finne både motivasjon og metoder underveis. 

Faktisk er jeg så sikker på de metodene vi bruker at jeg lover deg følgende: Hvis du går gjennom programmet og likevel ikke er fornøyd med resultatene, får du pengene tilbake.

Det er altså ingen grunn til ikke å prøve å oppnå Et Rikere Liv.

Hva koster programmet?

Programmet Et Rikere Liv koster kr 990 alt inkludert. Det er en veldig liten sum å investere i et rikere liv for deg og dine!

Veien til livet du ønsker deg består av en serie små skritt. Første skritt er å bestemme deg for å gjøre noe med situasjonen – her og nå.

Klikk på bestillingsknappen under, så er du i gang!


Det er viktig for oss at programmet faktisk fungerer for deg – at du får til å skape den endringen du ønsker. Vi tilbyr deg derfor en pengene tilbake garanti, dersom du har gjennomgått alle oppgavene i programmet over 20 dager eller mer, og likevel ikke er fornøyd med resultatene.

Du har altså alt å vinne og ingenting å tape på å prøve epostkurset Et Rikere Liv.

Har du spørsmål eller noe annet, kontakt oss også gjerne gjennom vår Facebook-side.